first comment in like 6 months, cool. Thanks alot! Youre right about that i should do a complete piece using all of my skills, that would show me where do i stand in overall skill level. Right now im working on a matte painting. And it has a lot of potential imho. Will keep you posted on that.

, cool. Thanks alot! Youre right about that i should do a complete piece using all of my skills, that would show me where do i stand in overall skill level. Right now im working on a matte painting. And it has a lot of potential imho. Will keep you posted on that.
Reply With Quote

.gif)

. Ma arvan see must värv tuleb pigem jah su monitorist, kogu palett on foto pealt, kohati suht tumedad toonid aga musta ei ole. Võistlusel pole otseselt lubatud tekstuure panna ja neid maalima ma ei hakanud, piirdusin suurema tõmbega. Kompa suhtes, see kaljurahn oli jäänudk, mille ma lõpuks croppisin ära, kuna töö nagu arenes teises suunas kui ma alguses plaanisin, ja sellele raskele tundele lisab juba palett palju juurde. Perspektiivi erroritest ma ei saa täpselt aru, mis sa silmas pead...minu mõõtmiste järgi peaks nagu enamvähem olema, 1punkti perkspektiivi kasutasin - otse päikese all olev horisondi punkt on keskpunktiks, kalju on suht kama kuidas see täpselt võrgustikku sobitub, kuna tegu on loodusliku vormiga, poisi vari tuleb sealt punktist välja ja läheb kaldu kuna poiss kummardab ette, vb peaks see pikem olema, kuna päike on suht horisondil... :/, niiet ma ei tea. Kivide referentsi oleks võinud rohkem kasutada..aga kuna see suur kalju jäi välja siis väga hullu ei ole...

Bookmarks